Egészség

Folytatódnak az Egészségnapok Tarjánban

Folytatódnak az Egészségnapok Tarjánban

2016. október 26., szerda
Folytatódnak az Egészségnapok Tarjánban
egészségnap

Folytatódnak az Egészségnapok a Csongor téri Kulturális és Közösségi Központban. Szerdán 14 órától egyebek mellett arra kaphatnak választ az érdeklődők, milyen problémával hová fordulhatnak Szegeden.

A tarjáni közösségi ház rendszeresen szervez Egészségnapokat, ahol sok hasznos tudnivaló szóba kerül egészségünk megőrzéséről, a betegségek kezeléséről. Ezúttal

Pócs Dávid

tart prevenciós előadást, és ad praktikus tippeket, hogyan kerüljük el az őszi, téli baleseteket, és mit tegyünk, ha például elcsúszunk a jeges járdákon. Szó lesz arról is, Szegeden kihez, hová forduljunk tipikus bajainkkal. Az előadás résztvevői tájékoztató füzetet is kapnak erről. Mint

Kothencz János

alapító elmondta, a Csongor téri Kulturális és Közösségi Központ nem véletlenül tartja fontosnak az ilyen egészségtudatos programokat, hiszen a városrészben is jellemző, hogy az emberek a sok munka vagy más okok miatt egészen egyszerűen keveset foglalkoznak a testi és lelki egészségükkel, miközben egészség nélkül nincs jó közérzet sem. Az Egészségnapok éppen ezért folytatódnak novemberben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.