Közélet

„Fókuszban a bíróság” - pályázatot hirdet az Országos Bírósági Hivatal fotósok részére

„Fókuszban a bíróság” - pályázatot hirdet az Országos Bírósági Hivatal fotósok részére

2016. október 3., hétfő
„Fókuszban a bíróság” - pályázatot hirdet az Országos Bírósági Hivatal fotósok részére
foto_fenykepezogep

„Fókuszban a bíróság” címmel 2014 októberében indította el első alkalommal az Országos Bírósági Hivatal (OBH) az amatőr fotósok számára szervezett fotópályázatot. Az elmúlt években a pályázat sikeres volt, a beérkezett művekből országos vándorkiállítást is rendeztek az összbírói értekezletek idejére.

Az eddig jó tapasztalatok alapján az OBH az idén is kiírja a fotópályázatot, amelyre 2016. november 8-ig várja az alkotásokat. A pályázaton mindenki részt vehet, dolgozzon bíróságon, netán más munkaterületen.

A pályázat kategóriái a következők:

1./ „Jót és jól! Ebben áll a nagy titok.” (Kazinczy Ferenc) – Ügyfélközpontú bíróság (ügyfélcentrumok, ügyfél-tájékoztatók a bíróságokon, gyermekmeghallgató szobák, panasznapok, stb.) 2./ „A jognak asztalánál” - Tárgyalóterem, tárgyalótermi berendezések 3./ „Ilyen gazdagok vagyunk” - Bírósági műkincsek (egyedi bútorok, festmények, tárgyi emlékek) A fotók elkészítéséhez lehetővé teszik a fotósok számára a bíróságok épületének nyilvános helyiségeibe való belépést. Az egyes kategóriák nyerteseinek díja: 200.000 Ft, az OBH elnöki különdíj: 25.000 Ft, a Bíráló Bizottság különdíja: 25.000 Ft, a Közönségdíj: nettó 50.000 Ft. A pályázat további részleteiről pontos tájékoztatás olvasható a

www.birosag.hu

honlapon. Az országos eredményhirdetésre várhatóan 2016 december első felében kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.