Bulvár

Féleszű lángelmék rabolnak bankot Zach Galfiniakis új filmjében + VIDEÓ

Féleszű lángelmék rabolnak bankot Zach Galfiniakis új filmjében + VIDEÓ

2016. október 5., szerda
Féleszű lángelmék rabolnak bankot Zach Galfiniakis új filmjében + VIDEÓ
Langelmek_B1_16v_main_kicsi

Valós történeten alapuló hihetetlen bankrablásról szól a Lángelmék című akció-vígjáték, melyet október 20-tól vetítenek a hazai mozik, főszerepben a Másnaposokból jól ismert Zach Galfiniakis-al, továbbá Kristen Wiig-el, Owen Wilson-al és Jason Bateman-al.

David nap, mint nap vezeti páncélozott járművét, benne más emberek millióival. Csöppnyi izgalmat unalmas hétköznapjaiban a kacér kolléganőjével, Kelly Campbell-lel való közös munka jelent számára, amíg a nő egy napon életre szóló balhéba nem rángatja bele: egy nevetségesen elbaltázott tervvel és pár féleszű bűnözővel David végrehajtja az elképzelhetetlent és meglép 17 millió dollárnyi készpénzzel. De sajnos naivan elköveti azt a hibát, hogy a pénzt rábízza a kétszínű bandára, akik csúnyán átverik. Miközben a banditák ordító nyomokat hátrahagyva élik világukat a zsákmányból, David próbálja menteni az irháját a hatóságok, meg egy haláli bérgyilkos elől és visszavágni azoknak, akikben őszintén megbízott.

LÁNGELMÉK

Relativity Media Műfaj: akció / vígjáték Korhatár-besorolás: 16V Hazai bemutató: október 20.

Szereplők:

Zach Galifianakis Kristen Wiig Owen Wilson Jason Sudeikis

Rendező:

Jared Hess

Forgatókönyv:

Chris Bowman Hubbel Palmer Emily Spivey

Producer:

John Goldwyn Lorne Michaels Andrew Panay

Executive producer:

Brent Almond Brett Dahl Erin David Jody Hill Ryan Kavanaugh Danny McBride Jill Messick Kevin J. Messick Andrew C. Robinson Tucker Tooley Jared Underwood http://www.youtube.com/watch?v=N80o5nSsYnA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.