Sport

Vízilabda: hibátlan mérleggel nyert tornát Debrecenben a ContiTech Szeged Diapolo

Vízilabda: hibátlan mérleggel nyert tornát Debrecenben a ContiTech Szeged Diapolo

2016. szeptember 17., szombat
Vízilabda: hibátlan mérleggel nyert tornát Debrecenben a ContiTech Szeged Diapolo
contitech_kupagyoztes

A tétmeccsek előtti főpróba remekül sikerült a ContiTech Szeged Diapolónak, hiszen Varga Péter tanítványai mind a négy mérkőzésüket megnyerték a debreceni HBZ Kupán.

Ötcsapatos tornán vett részt pénteken és szombaton a ContiTech Szeged Diapolo: a debreceni HBZ Kupán a házigazdák mellett a Szentes, a Tatabánya és a Vasas szerepelt a szegediek mellett. Kiss Csabáék jól indítottak, hiszen remek utolsó negyedüknek köszönhetően magabiztosan győzték le a Tatabányát, majd este szintén kétszer annyi gólt lőttek, mint ellenfelük, így a Vasas elleni sikerük sem forgott veszélyben. Vasárnap megyei rangadóval kezdődött a nap Varga Péter tanítványai számára, és bár rosszul kezdték a meccset, azonban a második negyedben sikerült megfordítani a meccset, végül egy szoros találkozón, de nyerni tudott a ContiTech. A második nap zárómeccsén a hajdúságiak ellenében így a tornagyőzelemért ugorhatott medencébe a szegedi együttes, amely egy góldús találkozón végül húszat lőve verte a Debrecent, így hibátlan mérleggel már szombaton tornagyőztes lett a ContiTech Szeged Diapolo. A szegediek a következő héten már tétmérkőzést játszanak: a Magyar Kupa pécsi selejtezőcsoportjában a baranyaiak mellett az OSC-vel, valamint a KSI-vel találkoznak Manhercz Ádámék.

A ContiTech Szeged Diapolo eredményei a HBZ Kupán

Tatabánya - Szeged 5-10 (1-3, 0-1, 3-0, 1-6)

Gólszerzők:

Szabó B. 3, Popovics 1, Kolarik 1, ill. Vukicsevic 3, Basara 2, Nagy M. 2, Sánta D. 1, Sedlmayer T. 1, Palotás G. 1.

Vasas – Szeged 8-16 (1-4, 2-4, 2-2, 3-6)

Gólszerzők:

Kooman 2, Bóbis M. 2, Bencz R. 1, Fodor R. 1, Hajdu A. 1, Steinmetz Á. 1, ill. Vukicsevic 6, Sedlmayer T. 5, Basara 2, Sánta D. 1, Illés S. 1, Nagy M. 1.

Szentes – Szeged 9-11 (4-1, 1-5, 1-3, 3-2)

Gólszerzők:

Albert B. 2, Reuten 2, Kiss K. Sz. 1, Marko T. 1, Pellei K. 1, Somogyi B. 1, Takács J. 1, ill. Kiss Cs. 3, Chilkó M. 2, Nagy M. 2, Sánta D. 1, Palotás G. 1, Basara 1, Illés S. 1.

Debrecen – Szeged 15-20 (1-3, 6-5, 4-8, 4-4)

Gólszerzők:

Kállay M. 4, Sergi Mora 4, Durik 2, Somlai T. 2, Smitula G. 1, Tóth P. 1, Szőke Sz. 1, ill. Sedlmayer T. 5, Basara 4, Vukicsevic 3, Palotás G. 2, Chilkó M. 2, Pellei F. 1, Kiss Cs. 1, Illés S. 1, Nagy M. 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.