Ultimate frizbi: ősszel is lesz SZAUB – még lehet jelentkezni játékosnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ultimatefrizbi_24_ia

Szeptember végén újra elrajtol a nyár folyamán első alkalommal megrendezett szegedi amatőr ultimate frizbi bajnokság (SZAUB). A rendező Szufla Ultimate Team hagyományt teremtene a sorozatból.

A széria első etapját három együttes küzdötte végig, végül pedig az A-Team hibátlan mérleggel ért célba az első helyen. A bajnokcsapat tagjai: Boross Gábor, Daruka Lejla (csk), Hrubó Orsolya, Pajer-Boross Dóra, Kurucz Gábor és Sándor Dániel.

A nyári fordulók pozitív tapasztalatai kapcsán a Szufla – a tervek szerint várhatóan – szeptember 22-től ismét elindítja a versengést. A szervezők mindenkit szívesen látnak játékosként a bajnokságban, aki kipróbálná magát egy kortalan, mégis pörgős, egyben abszolút fair sportágban. A jelentkezők felé csupán egyetlen elvárást támasztottak: aki regisztrál, ne hagyja azzal cserben csapatát, hogy végül nem jelenik meg a mérkőzéseken.

További információ, illetve szeptember 19-ig nevezési lehetőség egyaránt a Szegedi Amatőr Ultimate Bajnokság honlapján található.

Előző sztori

Háztető kapott lángra Balástyán, nádas égett Tiszaszigeten

Következő sztori

Asztalitenisz: Bácsi Bernát nyerte a Floratom-kupát