Közélet

Jön az elektronikus ebédfizetés a szegedi oktatási intézményekben

Jön az elektronikus ebédfizetés a szegedi oktatási intézményekben

2016. szeptember 21., szerda
Jön az elektronikus ebédfizetés a szegedi oktatási intézményekben
sportbiz006kf

Mintegy tíz percig tartott a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság szerdai nyílt ülése: a testület minden napirendi pontot egyhangúlag, vita nélkül fogadott el a pénteki közgyűlés előtt.

Mindössze a Smart City koncepcióhoz kapcsolódóan érkezett észrevétel a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság szerdai ülésén:

Solymos László

alpolgármester (MSZP) a készpénzmentes város programmal kapcsolatban megjegyezte, a tesztüzemet követően várhatóan januártól az összes oktatási intézményben be tudják vezetni az online szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik majd az étkezések elektronikus úton történő rendelésére, lemondására és fizetésére - ugyanígy a Szegedi Távfűtő Kft esetében is tervezik, hogy online is lehetőség nyíljon a számlák kiegyenlítésére.

sportbiz008kf

Erre

Tóth Péter

(Jobbik) reagált, aki úgy fogalmazott, szükség volt erre a 21. századi megoldásra, bár a képviselő már korábban is jelezte ezt, ám akkor

Szentgyörgyi Pál

(MSZP) gazdasági alpolgármester úgy válaszolt felvetésére, hogy túl drága lenne ennek bevezetése. A jobbikos képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a jövőben figyelni kell majd a Szetáv esetében a rendszerre, mert már páran jelezték, (főleg a csoportos beszedések esetében) hogy problémát tapasztaltak ezzel kapcsolatban. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat bérbeadási kérelmet nyújtott be, gyógyászati segédeszközök tárolása céljából a Csongrádi sugárút 110. alatt található, 137 m2-es helységet illetően - ezt a napirendi pontot, miképp a többit is, egyhangúlag elfogadta a grémium.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.