//

Jön az elektronikus ebédfizetés a szegedi oktatási intézményekben

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sportbiz006kf

Mintegy tíz percig tartott a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság szerdai nyílt ülése: a testület minden napirendi pontot egyhangúlag, vita nélkül fogadott el a pénteki közgyűlés előtt.

Mindössze a Smart City koncepcióhoz kapcsolódóan érkezett észrevétel a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság szerdai ülésén: Solymos László alpolgármester (MSZP) a készpénzmentes város programmal kapcsolatban megjegyezte, a tesztüzemet követően várhatóan januártól az összes oktatási intézményben be tudják vezetni az online szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik majd az étkezések elektronikus úton történő rendelésére, lemondására és fizetésére – ugyanígy a Szegedi Távfűtő Kft esetében is tervezik, hogy online is lehetőség nyíljon a számlák kiegyenlítésére.

sportbiz008kf

Erre Tóth Péter (Jobbik) reagált, aki úgy fogalmazott, szükség volt erre a 21. századi megoldásra, bár a képviselő már korábban is jelezte ezt, ám akkor Szentgyörgyi Pál (MSZP) gazdasági alpolgármester úgy válaszolt felvetésére, hogy túl drága lenne ennek bevezetése. A jobbikos képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a jövőben figyelni kell majd a Szetáv esetében a rendszerre, mert már páran jelezték, (főleg a csoportos beszedések esetében) hogy problémát tapasztaltak ezzel kapcsolatban.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat bérbeadási kérelmet nyújtott be, gyógyászati segédeszközök tárolása céljából a Csongrádi sugárút 110. alatt található, 137 m2-es helységet illetően – ezt a napirendi pontot, miképp a többit is, egyhangúlag elfogadta a grémium.

Előző sztori

Október második felében kezdik kiszámlázni a szemétdíjakat Szegeden

Következő sztori

A magyarok négyötöde benzinüzemű járművet használ egy felmérés szerint