Jótékonysági futás a tehetségekért – Kis Adelina: Fontosak a célok!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

plakat_05

Október elsején a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány és az Adrenalin SE jótékonysági futást rendez Szegeden: az esemény kapcsán a szervezet viselkedéselemzője osztotta meg gondolatait.

Amint arról korábban beszámoltunk, az Adrenalin SE és a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány október elsején, szombaton rendezi a Gyermekláncfű Tudás-Futást, amellyel a kimagasló szintű tanulmányokat folytató, gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek és fiatal felnőtteket támogatnák. Az eseménnyel kapcsolatban az alapítvány viselkedéselemző munkatársa, Kis Adelina elmondta, a motiváció, motiváltság mindannyiunk életében kiemelt jelentőséggel bír, mivel ha bármit tevékenykedünk, sokkal sikeresebben, könnyedebben, örömtelibben fog menni, ha mindezt úgy tesszük, hogy közben az előrejutás vezérel minket.

“Fontos, hogy céljaink legyenek, küzdjünk értük, és higgyünk abban, amit csinálunk, higgyünk saját magunkban, képességeinkben, kitartásunkban. Ha motiváltan tesszük dolgunkat, akkor újabb és újabb kiskapukat fedezhetünk fel, sokkal többet hozhatunk ki magunkból, a helyzetből annál, mint, amit eredetileg elképzeltünk. Ez pedig növelni fogja lehetőségeinket, esélyeinket a későbbiekben, és elismerően tekinthetünk majd vissza. A motiváltan végzett cselekvés mindig energetizál, örömmel és büszkeséggel tölt el legtöbbünket” – fogalmazott Kis Adelina.

Az október elsején, szombaton esedékes jótékonysági futás a Dóm térről indul, és a mezőny ide is érkezik vissza, a futáson való részvétel díjtalan. A gyülekező 9.30-kor, a közös bemelegítés pedig 9.45-kor kezdődik. Az adományok átadására a helyszínen is lesz lehetőség, vagy elektronikus úton a 14100282-23335449-01000008 számlaszámon várják. Az eseményhez a Facebookon itt lehet csatlakozni.

Előző sztori

B. Nagy László: A népszavazás a magyarság jövőjéről szól + FOTÓK

Következő sztori

Nemzeti Emlékezet 1956-2016 – A hatvan éve történtek elevenednek meg az Emlékpontban