Ivóvízhálózat-tisztítás Klebelsberg-telep, Kecskéstelep, Gyálarét, Tompasziget és Szentmihály területén

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat-tisztítást végez szeptember 19. és 23. között Klebelsberg-telep, Kecskéstelep, Gyálarét, Tompasziget és Szentmihály területén.

A tisztítási munkák időtartama alatt (8 órától 14 óráig) átmeneti nyomáscsökkenésre és (szakaszosan) vízhiányra kell felkészülni. A tisztítás következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasolt, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt a lakosok vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A vízmű szakemberei kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Előző sztori

Több száz szegedi hallgató vehet részt a rendőrség kurzusain

Következő sztori

Visszatér a magyar mozikba a Casablanca