Sport

Hátország: hétvégén bemutatkoznak hazai pályán a fiatal szegedi hokisok

Hátország: hétvégén bemutatkoznak hazai pályán a fiatal szegedi hokisok

2016. szeptember 23., péntek
Hátország: hétvégén bemutatkoznak hazai pályán a fiatal szegedi hokisok
csapatkep_u14

Bravúros teljesítményekkel nyitotta idegenbeli kvalifikációs mérkőzésein a szezont a Tisza Volán SC U14-es csapata.

Mivel a jeges szezon még nem indult be Szegeden,

Csiki Csaba

és Balázs

Csongor

vendégként léptek pályára első két találkozójukon, de ez sem hátráltatta őket abban, hogy rendkívül fölényes sikerrel vegyék az akadályokat. A KSI ellen 12-3-ra, a Ferencváros B csapatával szemben pedig 33-0-ra nyert a Volán korosztályos legénysége.

Az U14-es együttes tajgai:

Hüvös Gábor Bendegúz, Faragó Marcell, Horvát Márkó, Antonijevic Aleksandar, Wenner Miklós Barnabás, Sári Krisztián, Ferró Norbert, Sánta William, Keceli-Mészáros Mátyás, Dobó Ármin, Dézsi Barnabás, Perjési Szabolcs, Szabó Rácz Maxim, Vadkerti Zalán, Pallós Bertalan. A hétvégén a szegedi közönség előtt is bemutatkoznak az utánpótlás csapatok: szombaton az U14-es, vasárnap az U16-os korosztály meccseit láthatják a jégpályára kilátogatók, ahol az új palánkrendszert is birtokba vehetik a jégkorongosok és a szegedi jeges sportokat kedvelők. A mérkőzések 12.30-tól kezdődnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.