/

Elfogták a rendőrök a dohányboltba és élelmiszerüzletbe betörő tompai férfit

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pusztamerges_dohanybolt

Egy pusztamérgesi dohányüzletbe és a mellette lévő élelmiszerboltba tört be egy tompai férfi. A gyanúsítottat a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy nap alatt azonosították és előállították – írja a police.hu.

A gyanú szerint a férfi szeptember 13-án éjszaka hengerzár töréssel bejutott az üzletekbe. A két helyiségből csaknem 2 millió forint értékben tulajdonított el dohányterméket és különböző fogyasztási cikkeket.

A szegedi nyomozók a pusztamérgesi polgárőrökkel együttműködve megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 39 éves tompai férfi gyanúsítható megalapozottan, akinek a lakásán tartott házkutatáskor a rendőrök megtalálták az eltulajdonított termékeket. A terhelt gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Előző sztori

Magas színvonalon működik a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság

Következő sztori

Vádat emeltek a gépjármű vezetését ittas személynek átengedő férfival szemben