Közélet

Díjat alapított az Új Nemzedék Központ

Díjat alapított az Új Nemzedék Központ

2016. szeptember 24., szombat
Díjat alapított az Új Nemzedék Központ

Pénzjutalommal járó díjat alapított az Új Nemzedék Központ, az elismerést olyan fiatalokból álló, vagy fiatalokat megszólító informális közösség vagy szervezet kaphatja meg, amely önzetlenül tett valamit a környezetéért, közösségéért, vagy hozzájárult egy társadalmi probléma megoldásához - közölte a szervezet az MTI-vel.

Galambos Adorján

, az Új Nemzedék Központ Ifjúsági Alprogram igazgatója a közleményben hangsúlyozta, elsősorban azok jelentkezését várják, akik valamilyen társadalmi ügyre hívták fel a figyelmet, illetve olyan közösség tagjai, amely alulról szerveződve állt ki egy jó célért, vagy tett valamit egy közösségért. A díjjal egymillió forintos pénzjutalom jár, amit a projekt bemutatására lehet felhasználni, így készíthető belőle dokumentumfilm, de fordítható PR- és egyéb marketingtevékenységre is. A jelöléseket szeptember 25-ig várják. További információ a

www.ujnemzedek.hu

oldalon található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.