Bulvár

A Cinema City bezárja moziját a Mammutban

A Cinema City bezárja moziját a Mammutban

2016. szeptember 5., hétfő
A Cinema City bezárja moziját a Mammutban

Nem üzemelteti tovább a Cinema City a Palace Mammut moziját, az új üzemeltetővel várhatóan idén december közepén nyílik meg a teljesen megújult, változatlan területű, korszerűsített komplexum - közölte a bevásárlóközpont az MTI megkeresésére.

A Cinema City hétfőn délelőtt jelentette be, hogy bezárja a Palace Mammut moziját, mert a mozihálózat és a bevásárlóközpont között sikertelenül zárult a szerződés megújításának tárgyalása. A tájékoztatás szerint a felek között a megállapodás szeptember 11-én ér véget, amelynek megújítására a Cinema City már hónapokkal azelőtt megkezdte az egyeztetést. A mozihálózat közleményében emlékeztetett, hogy 2011-ben törvényes fúzióval felvásárolta a Palace által üzemeltetett mozikat, majd megkezdte azok belső tereinek felújítását és technikai felszerelések fejlesztését. A felvásárolt 7 mozi közül a Mammutban volt az egyetlen, ami Palace Mammut néven működött tovább. A Cinema City 1930-ban, Haifán kezdte működését, a vállalat 225 mozit üzemeltet Európa 9 országában (Egyesült Királyság, Írország, Lengyelország, Magyarország, Cseh Köztársaság, Bulgária, Románia, Szlovákia, Izrael).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.