Bulvár

Világhírű ausztrál DJ SET a szegedi Welcome Camp-ben

Világhírű ausztrál DJ SET a szegedi Welcome Camp-ben

2016. augusztus 30., kedd
Világhírű ausztrál DJ SET a szegedi Welcome Camp-ben
pendulum_kép

Szeptember 9-én a brit X-faktor 2012-es győztese, James Arthur lép a Welcome Camp színpadára, ám a szervezők egyik nap sem hagyják a közönséget világsztárok nélkül.

A 2002-ben alakult ausztrál Pendulum zenekart jól ismeri a nemzetközi közeg. A Drum and Bass, rock és elektronikai elemeket ötvöző zenéjükkel az egész világot bejárták már; olyan neves fesztiválok fellépői voltak, mint például a japán Ultra Music Festival, a brit Leeds Festival, a maláj Future Music Festival Asia vagy a svéd Dans Dakar. Magyarországon korábban a 2009-es Sziget fesztiválon léptek fel. Bár az együttes 2012-ben úgy döntött, nem koncertezik tovább, a Pendulum DJ SET továbbra is aktív

Rob Swire, Ben Mount, Gareth McGrillen

és

Paul 'El Hornet' Harding

közreműködésével. A The Welcome Camp – Összegyetemi Gólyatábor utolsó napján ezt a formációt láthatja és hallhatja a szórakozni vágyó közönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.