Sport

Tóth Krisztián: agyonnyom az olimpia

Tóth Krisztián: agyonnyom az olimpia

2016. augusztus 10., szerda
Tóth Krisztián: agyonnyom az olimpia
Tóth Krisztián

Tóth Krisztián szerint "agyonnyomja az olimpia" a magyar sportolókat. A riói játékokon a nyolcaddöntőben kiesett cselgáncsozó úgy véli, "otthon senkinek nem felel meg semmi."

A 90 kilogrammban világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes

Tóth

jelezte, az utóbbi időben olyan pszichés hullámvölgyek jellemezték, hogy nem tudta, milyen formában van. "Nem tudom, hogy ez közép-európai vagy magyar betegség-e, de akivel a faluban beszélgettem ezekről, mindenkit agyonnyom az olimpia" - fogalmazott. Hozzátette: épp tegnap olvasott cikkeket, és "borzalom volt". "Ha valaki aranyérmet szerez, akkor az folyamatosan kokszol, ha valaki ezüstérmet szerez, akkor az hogy rontotta el a döntőt, ha valaki kiesik, akkor... Hallottam olyat, hogy csak súly a repülőn, akkor meg minek jön ki..." - fakadt ki kiesése után Tóth. "Otthon senkinek nem felel meg semmi. Nem tudom, hogy ez minek köszönhető. Mi az országot képviseljük, tudása legjavát szeretné szerintem mindenki kiadni, aki itt van. Nyilván van, akinek ez arra elég, hogy három-négy olimpiai bajnoki címet szerezzen, van akinek arra, hogy kijutott..." - fogalmazott. Hozzátette: valahogy át kellene strukturálni ezt a "sporttal kapcsolatos dolgot". "Én azt hittem magamról, hogy fejben nagyon erős versenyző vagyok... De egész egyszerűen agyonnyom ez az egész" - mondta Tóth Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.