Bulvár

Padon fekvő fiatalt fosztottak ki

Padon fekvő fiatalt fosztottak ki

2016. augusztus 26., péntek
Padon fekvő fiatalt fosztottak ki

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek három gyanúsítottat, akik egy padon fekvő fiatalt fosztottak ki júliusban - közölte a police.hu.

Az erősen ittas sértett július 17-én hajnalban egy padra feküdt le Szeged belvárosában. Rosszullétét kihasználva a feltételezett elkövetők nem sokkal 3 óra előtt, a hátizsákjából kivették a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, személyes iratokkal és egy bankkártyával együtt. Állapota miatt a sértett ezt nem tudta megakadályozni. A szegedi nyomozók egyebek mellett biztonsági kamerák felvételeinek segítségével azonosították, majd augusztus 25-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves férfit és két 17 éves társát. Ellenük csoportosan elkövetett kifosztás miatt indult eljárás. A terhelteket a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.