Bulvár

Két baleset is történt az M5-ös autópályán kedden

Két baleset is történt az M5-ös autópályán kedden

2016. augusztus 17., szerda
Két baleset is történt az M5-ös autópályán kedden
tuzolto_katasztrofavedelem

Égő nádas és kimozdult ablak és két baleset miatt riasztották a katasztrófavédőket kedden - Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kevéssel reggel nyolc óra után az M5 autópálya 131. kilométerszelvényében, a Budapest felé tartó oldalon, Kistelek közelében egy bolgár felségjelű kamion borult az út menti árokba. A helyszínre Szegedről és Kistelekről indultak tűzoltó egységek. A járműben két fő utazott, személyi sérülés nem történt. Délelőtt fél tízkor Csongrádon egy tizedik emeleti társasházi lakás egyik ablaka kimozdult és a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A veszélyt a helyszínre érkező csongrádi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétráról szüntették meg. Délután Kisteleken, a Tóalj utcában égett nádas, mintegy félhektáros területen. A tüzet kisteleki és szegedi hivatásos tűzoltók a balástyai önkéntesekkel közösen oltották el. Szerdán, a kora hajnali órákban az M5 autópálya 138. kilométerszelvényében, a Szeged felé vezető oldalon egy kamionba egy kisteherautó rohant. Utóbbi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetben további három gépjármű – melyek a már álló járműveket próbálták elkerülni - is megrongálódott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.