/

Idős nő táskáját lopta el egy makói tinédzser

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Makói Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 16 éves helybéli fiatallal szemben, aki egy idős nő táskáját vette el 2016 augusztusában.

A gyanúsított augusztus 8-án nem sokkal 15 óra után beszélgetni kezdett a Makó belterületén kerékpárját toló asszonnyal. A 16 éves fiatal felajánlotta segítségét a sértettnek, majd megragadta a nő biciklire felakasztott táskáját és elszaladt vele.

Nem sokkal később állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy makói ingatlan ablakán kidobtak egy vászontáskát egy idős nő irataival és gyógyszerekkel együtt.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A nyomozók a házkutatás során a sértett megtalált vagyontárgyait lefoglalták.

A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt kifosztás bűntettének elkövetését. A Makói Rendőrkapitányság a nyomozás befejezését követően az illetékes ügyészségnek vádemelést javasol a terhelttel szemben.

Előző sztori

Mohácsi csata - Soltész: az emlékezés mellett cselekedni is kell

Default thumbnail
Következő sztori

Más kerti bódéjában tartott kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

Legutóbbi hasonló cikkek