Bulvár

Idős nő táskáját lopta el egy makói tinédzser

Idős nő táskáját lopta el egy makói tinédzser

2016. augusztus 29., hétfő
Idős nő táskáját lopta el egy makói tinédzser

A Makói Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 16 éves helybéli fiatallal szemben, aki egy idős nő táskáját vette el 2016 augusztusában.

A gyanúsított augusztus 8-án nem sokkal 15 óra után beszélgetni kezdett a Makó belterületén kerékpárját toló asszonnyal. A 16 éves fiatal felajánlotta segítségét a sértettnek, majd megragadta a nő biciklire felakasztott táskáját és elszaladt vele. Nem sokkal később állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy makói ingatlan ablakán kidobtak egy vászontáskát egy idős nő irataival és gyógyszerekkel együtt. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A nyomozók a házkutatás során a sértett megtalált vagyontárgyait lefoglalták. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt kifosztás bűntettének elkövetését. A Makói Rendőrkapitányság a nyomozás befejezését követően az illetékes ügyészségnek vádemelést javasol a terhelttel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.