Bulvár

Idén is rotyog majd a halászlé augusztus 20-án a Sárgán

Idén is rotyog majd a halászlé augusztus 20-án a Sárgán

2016. augusztus 15., hétfő
Idén is rotyog majd a halászlé augusztus 20-án a Sárgán
augusztus20_tape_halfozo_verseny15_gs

Tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Tisza-parti Szent István Népünnepélyt a Rákóczi Szövetség szegedi szervezete a nemzeti ünnepen.

"Ahol a folyók összetartanak – mi is tartsunk össze!" - ez a mottója a népünnepélynek, melyet augusztus 20-án a Tömörkény István Üdülőtársat (Sárga) egykori szabadstrandján a Maros-torokkal szemben tart meg a Rákóczi Szövetség szegedi szervezete.

Program:

9.00 Halászléfőző találkozó és verseny 12.00 Szent István napi áldást mondd Száva Szabolcs Tápé plébánosa 12.15 ünnepi köszöntőt mond Haág Zalán önkormányzati képviselő 12.30 Jó ebédhez szól a nóta Ruzsa Sándor Népdalkör és Citerazenekar 13.00 Jó ebédhez szól a nóta Mizsei Zoli és barátai muzsikálnak 16.00 Ünnepélyes Eredményhirdetés A nap folyamán: kézműves foglalkozás, arc- és hennafestés, turuljáték bemutató, magyar zenék várja a vendégeket. A halászléfőzőre jelentkezni lehet legkésőbb 18-án 12 óráig a 20/9310579-es telefonszámon. A nevezési díj 2000 Ft, amelyért kb. 3 kg élőpontyot biztosítanak szervezők a telefonon megadott helyszínen és időpontban. Helyszűke miatt csak 200 nevezést tudnak fogadni, utána a nevezési időszakot lezárul, akár a 18. déli határidőn belül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.