Bulvár

Finisben Az Év Fürdője verseny – Csongrád megyei fürdők a Top 10-ben

Finisben Az Év Fürdője verseny – Csongrád megyei fürdők a Top 10-ben

2016. augusztus 24., szerda
Finisben Az Év Fürdője verseny – Csongrád megyei fürdők a Top 10-ben
algyo_borbala_furdo

Csongrád megyében tizenegy fürdő mérkőzik meg Az Év Fürdője 2016 versenyben, közülük négy, egy héttel a szavazás vége előtt, különösen jól teljesít.

Augusztus 31-én lezárul a nagy hazai fürdőverseny, melyben három kategóriában keresik a legjobb magyarországi fürdőket, idén második alkalommal. A szeptember 5-ei eredményhirdetésen kiderül, mely fürdők lesznek Az Év Fürdője 2016, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 cím nyertesei.

Remek megyei esélyek

A verseny legutóbbi, a pontos helyezések ismertetése nélkül nyilvánosságra hozott állása szerint a tizenegy Csongrád megyei fürdő közül a szegedi Napfényfürdő Aquapolis Az Év Fürdője 2016, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és a makói Hagymatikum Az Év Feltörekvő Fürdője 2016, az algyői Borbála Fürdő pedig A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 kategóriában szerepelt a Top 10-ben. Csongrád megye az egyetlen, amely 4 fürdővel is képviselteti magát az esélyesek között.

Még lehet szavazni

A fürdőbe járó közönség kedvencére az

azevfurdoje.hu

oldalon tud voksolni a hónap végéig. A versenyben résztvevő közel 200 fürdőre eddig összesen 169 ezer szavazat érkezett. Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Csongrád megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője 2016 szavazáson. A szavazók között wellness hétvégét és további értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.