Bulvár

Buborékgyár, és jótékonysági ugrabugra Szegeden

Buborékgyár, és jótékonysági ugrabugra Szegeden

2016. augusztus 24., szerda
Buborékgyár, és jótékonysági ugrabugra Szegeden

Szombaton beindul a buborékgyár Szegeden. Mesés, színes, szagos óriásbuborékokkal, kreatív könyvjelző készítéssel, interaktív bábelőadással, óriás labdás fejlesztő játékkal, arcfestéssel, meseautóval és megannyi ingyenes programmal várja kicsiket és nagyokat a szegedi Tökmagbuli.

A családi napot ezúttal is a Szeged Plázában rendezik meg augusztus 27-én, szombat délután 15 és 19 óra között. Most először lesz jótékonysági ugrálóvár. A játékos ugra-bugrának ezúttal tétje is lesz, hiszen a jótékonysági ugrálás teljes bevételét a szegedi Együttműködéssel a gyermekért Alapítvány kapja meg, aki ingyenes gyermekprogramokat szervez és játékokat adományoz szegedi oviknak és bölcsiknek . Ezúttal is felállítják Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozát- ahova továbbra is várják a családoktól a kevésbé használt, játékokat, könyveket és plüssöket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.