Bulvár

Vérző férfin segített egy rendőr Szegeden

Vérző férfin segített egy rendőr Szegeden

2016. július 4., hétfő
Vérző férfin segített egy rendőr Szegeden

A dorozsmai körzeti megbízott látta el egy férfi sérüléseit, aki az otthonában tört-zúzott. A férfi vérvesztesége miatt már eszméletlen állapotban volt, mikor a rendőr a helyszínre ért és megkezdte a vérzés csillapítását.

Egy kiskundorozsmai nő július 3-án 22 óra 50 perckor tett bejelentést a rendőrségre, hogy fia a lakásukban ittasan dühöng, és a berendezéseket töri össze. A helyszínre a helyi körzeti megbízott érkezett elsőként, akinek a bejelentő elmondta, fia a konyha üvegajtaját is betörte, ami a kezét több helyen elvágta. A 32 éves férfi a vérveszteség miatt már a földön feküdt. A rendőr nyomókötéssel próbálta a vérzést elállítani. Időközben a mentőszolgálat munkatársai is a helyszínre érkeztek és a személy ellátását átvették. A férfit súlyos sérüléssel biztonsági intézkedés keretében szállították kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.