Közélet

Tuzson Bence: "vicces" az internet áfacsökkentésének elutasítása

Tuzson Bence: "vicces" az internet áfacsökkentésének elutasítása

2016. július 19., kedd
Tuzson Bence: "vicces" az internet áfacsökkentésének elutasítása

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár ironikusan viccesnek nevezte, hogy az unió nem hagyta jóvá az internetszolgáltatás áfájának csökkentését.

Az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára azt mondta, korábban az Európai Bizottság elfogadott egy akciótervet, amelyben módosítják az áfa-szabályokat, így csökkenthető lesz az internet áfája is. Hozzátette: nem egy versenyképességet korlátozó lépésről van szó, hanem egy olyan javaslatról, amely az emberek érdekében áll, mert a mindennapokhoz tartozik az internet használata. Az október 2-ára kiírt kvótareferendummal kapcsolatban Tuzson Bence elmondta, nem aktuálpolitikai kérdésről van szó, mert 50-100 évre határozhatja meg a jövőt a döntés kimenetele. Közölte továbbá, a migrációt nem fogja megoldani a betelepítés, arra kell törekedni, hogy megoldják a migrációs problémát és meg kell védeni a határokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.