Sport

Táncba hívták a szegedieket + FOTÓK

Táncba hívták a szegedieket + FOTÓK

2016. július 25., hétfő
Táncba hívták a szegedieket + FOTÓK
ha_tancolsz_elsz_egeszsegnap004kf

Közel ezren voltak kíváncsiak az első Táncoló Város programra július 22-én, a szervezőknek sikerült a legkisebbektől a legnagyobbakig szinte minden korosztályt megszólítania és arra sarkallnia, hogy minél többet foglalkozzanak a testi, lelki egészségükkel.

Szinte megtelt a SZVSE-stadion a SugarFree 2008 szervezésében rendezett Táncoló Város programon, sikeres volt tehát a hagyományteremtő szándékkal életre hívott kezdeményezés. A szervezőket is meglepte az óriási érdeklődés, hiszen a kánikula ellenére a vártnál többen látogattak el az ingyenes sportrendezvényre. Több mint nyolcszázan voltak kíváncsiak a labdajátékokra, a táncos átmozgató programokra, a hangmasszázsra, valamint sokan vették igénybe a szűrőbuszokat és kértek kezelést a csontkovácstól, tanácsot a kineziológus szakembertől. A szervezők célja az volt, hogy a családok kisebb és nagyobb tagjai is tartalmas és vidám szabadidős programot találjanak maguknak a péntek délutánban. A fiatalokat elsősorban a tánciskolák bemutatói és interaktív órái érdekelték, míg a nyugdíjasok a szűrőbuszok rendeléseit vették igénybe. Akiket a 30 Celsius-fok feletti hőmérséklet sem tántorított el a focitól, a SZVSE műfüves pályáján rúghatták a bőrt, de a prevenciós céllal felállított állomásokon is folyamatos volt a szűrés. A Táncoló Város szervezői az óriási sikerre való tekintettel már a következő egészségmegőrző program részletein gondolkodnak. Az elkövetkezőkben mindig más tematika mentén valósítanák meg rendezvényeiket, de továbbra is az egészséges életmód állna a középpontban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.