Sport

Szentesen tartott edzést Király Gábor

Szentesen tartott edzést Király Gábor

2016. július 12., kedd
Szentesen tartott edzést Király Gábor
kiraly_gabor_szentes

Szeged után Szentesen folytatódott kedden a Király Gábor Kapusiskola nyílt napja. Közel félszázan regisztráltak a szentesi rendezvényre, gyerekek, szülők, edzők. A kiskapusokra két edzés várt, közte egy közös ebéddel és egy tartalmas beszélgetéssel.

A 10-14 év közötti korosztályból voltak többen a résztvevő kiskapusok - írja a kapus.eu. A

Király Gábor

által vezetett edzői stáb pörgős tréninget vezényelt délelőtt. A hangsúly a hibajavításon volt. A szakmai konzultáción Király Gábortól a technikai kivitelezésekre és a helyezkedésre kérdeztek rá leginkább. A második edzésen már összeszokottan dolgoztak a gyerekek a stábbal, vevők voltak a munkára, így igazán tartalmas napot tudhattak maguk mögött. A nyílt napon elhangzott, a jó irány az lehet, ha valaki először helyben, a klubcsapatában, majd a környék NBI-es csapatában akar védeni, hisz lépésenként lehet előre jutni és esetleg egy külföldi karrierről álmodni. Szerdán Szekszárdon folytatódik a kapus-szakmát népszerűsítő Road show. Király Gábor Magyarország 107-szeres válogatott kapusa, több, mint 800 hivatalos mérkőzéssel a háta mögött. Tapasztalatait itthon, Angliában és Németországban szerezte, jelenleg is aktívan véd a Szombathelyi Haladás színeiben. Gyermekkori álmát váltotta valóra a nemzetközi kapusiskolával. Az iskolai szünetekhez igazodva tavasszal, nyáron és ősszel szerveznek három napos bentlakásos táborokat. 2014 szeptemberétől pedig már hetente is van lehetőség az iskola kapusedzésein résztvenni. Az iskola szakmai partnere a német elsőosztályban szereplő Bayer04 Leverkusen edzőközpontja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.