Bulvár

Személyautó égett Balástyán

Személyautó égett Balástyán

2016. július 19., kedd
Személyautó égett Balástyán

Egy tűzhöz és három műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat hétfőn - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Délelőtt fél kilenc után néhány perccel a csongrádi Széchenyi úton, egy telephely udvarán gyűlt össze nagy mennyiségű víz, amit a helyszínre érkező csongrádi tűzoltók szivattyúztak ki. Kora délután a mórahalmi önkéntes tűzoltók a szegedi hivatásosokkal közösen távolították el annak a nagyméretű fának a leszakadt ágait, melyek több mint 20 méter magasan lógtak, veszélyeztetve a gyalogos forgalmat. A csongrádi Művésztelepen egy épület tetejére dőlt egy fa délután, amit a csongrádi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el. Kevéssel délután négy óra előtt Balástyán, a Forráskúti vasúti átjárónál egy személygépkocsi égett. A tüzet a balástyai önkéntesek a kisteleki hivatásos egységgel együttesen oltották el, személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.