Bulvár

Szegedi ingatlanokba törtek be

Szegedi ingatlanokba törtek be

2016. július 24., vasárnap
Szegedi ingatlanokba törtek be

A rendőrség vádemelést javasol két szegedi férfiival szemben, akik családi házakba törtek be és onnan egyebek mellett ruhákat tulajdonítottak el - írja a police.hu.

A gyanú szerint a feltételezett elkövetők május 9-e és május 13-a között a bejárati ajtók befeszítésével jutottak be az ingatlanokba, amelyeket átkutattak. A terheltek a családi házakból mikroszkópot és több szatyor ruhát is eltulajdonítottak. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmények elkövetésével a szegedi

K. István

és

K. Mihály

gyanúsítható megalapozottan. Ők kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt lopás vétségének elkövetését. Egyikőjüket egy 2016 áprilisában történt betörés elkövetésével is gyanúsít a rendőrség. Ennek során tapétát, szerszámgépeket és zuhanyszettet tulajdonított el a feltételezett elkövető. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol az 55 és a 46 éves terhelttel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.