Bulvár

Négy tűzeset, egy műszaki mentés csütörtökön

Négy tűzeset, egy műszaki mentés csütörtökön

2016. július 8., péntek
Négy tűzeset, egy műszaki mentés csütörtökön

Makón, Szentesen, Csongrád és Szegeden is akadt munkája a katasztrófavédőknek csütörtökön - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A kora délelőtti órákban a makói Verebes dűlőn egyhektárnyi területen tarló, aljnövényzet kapott lángra. A tüzet egy makói tűzoltó egység és egy vízszállító gépjármű fékezte meg. Délben a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották: az Állomás utcában, egy elhagyott hangár épületben csaptak fel a lángok. Az egység a tüzet rövid idő alatt eloltotta. Kora délután Szegeden, a Római körúton egy nagyméretű faág szakadt le. Az ágat a helyszínre érkező tűzoltó egység láncfűrész segítségével távolította el. Kevéssel éjfél előtt a 45. sz. főúton, Szentes közelében egy kamion rakterében keletkezett tűz. A helyszínre a jelzés alapján Szentesről, Kunszentmártonról és Csongrádról érkeztek tűzoltó egységek. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. Kora hajnalban bontásból származó faanyagok gyulladtak ki Csongrádon. A körülbelül két négyzetméter alapterületű tüzet a kiérkező csongrádi tűzoltók rövid idő alatt eloltották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.