Művészetek Völgye: Best of hazai világzene a Fonó Udvarban

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Taliándörögdön, a Művészetek Völgyében idén megalakul a Fonó Udvar az Ősök Házában. Az este éledő udvarban egyfajta világzenei best ofot rendeznek július 22-től 30-ig, a program a tavalyi budapesti világzenei expo, a Womex előadóiból is válogat.

A Fonó Udvar, amely a tavalyi Klastromnál szervezett Fonós programsorozat folytatása. A helyszínen naponta 20 órától két nép- és világzenei koncert lesz – közölték a szervezők az MTI-vel.

A nyitókoncertet július 22-én a Ferenczi György és a Rackajam tartja, utánuk 22 órától az osztrák Federspiel játszik. Másnap a Buda Folk Band és a Zűrös Banda, 24-én Fábián Juli & Zoohacker és a szerb Naked, 25-én az örmény Deti Picasso és Sena, 26-án Herczku Ági és a Banda, illetve a Cimbaliband, 27-én a Babra és a Kerekes Band, 28-án a Parno Graszt és a Romano Drom, 29-én a Csángálló és a Zuboly ad műsort. A zárónapon, július 30-án a Dresch Folk Quartet és a Góbé zenél a Fonó Udvarban. A napközbeni programokat a Veszprémi Szaléziánum szervezi ugyanezen a helyszínen, a taliándörögdi Ősök Házában.

Előző sztori

Trócsányi: a társadalmi elvárásoknak megfelelő gyülekezési törvény készül

Következő sztori

Rétvári: köznevelési fejlesztések országszerte költségvetési és uniós forrásokból