Sport

Labdarúgás: simán nyert a Mórahalom a Kurca-partján

Labdarúgás: simán nyert a Mórahalom a Kurca-partján

2016. július 9., szombat
Labdarúgás: simán nyert a Mórahalom a Kurca-partján
szente_morahalom02_gs

Négygólos győzelmet aratott a Szentes vendégeként a tavalyi Csongrád megyei bajnok: a homokhátiak magabiztosan tudtak nyerni a Kurca-partján.

Első edzőmeccsét játszotta a Szentesi Kinizsi és az NB III-ra készülő Mórahalom VSE is: mindkét csapatban több próbajátékos is szerepet kapott, így a vendégeknél az előző idényt FK 1899 Szegednél játszó

Gyurkovics Tamás

és

Heredea Máté

is pályára lépett, míg

az új igazolások közül

a Szeged 2011-Grosics Akadémiától visszatérő

Fodor Ádám

szállt be a meccsbe. A Mórahalom irányította a meccset a több fiatalt is felvonultató Szentes ellen, és a félidőbeli kétgólos vezetését követően a második játékrészben is pontosabban fejezte be támadásait ellenfelénél, így végül négygólos sikert aratott a lendületesen játszó hazaiak ellen. A Kurca-partiak legközelebb jövő héten szombaton játszanak felkészülési mérkőzést, 10 órától a Kecskeméttel találkoznak Koncz Zsolt tanítványai, míg a Mórahalom szintén július 16-án lép pályára Bácskán, 18 órától.

Felkészülési mérkőzésen

Szentesi Kinizsi TE - Mórahalom VSE 1-5 (0-2)

Szentes:

Poszler - Lázár, Juhász, Bordács, Németh A., Arató, Németh, Kis-Kása, Lekrinszki, Kovács, Molnár.

Játszott még:

Szabó L. (kapus), Fodor, Orovecz, Lőrinc, Pölös, Nagy D., Légrádi, Koncz.

Játékos-edző:

Koncz Zsolt.

Mórahalom:

Halász - Király, Gólya, Deák, Pócs T., Várda, Zámbó, Zámbori, Gyurkovics, Varga, Magyar.

Játszott még:

Juhász J., Crkvenjakov, Fodor, Heredea, Popovics, Horváth B.

Játékos-edző:

Magyar György.

Gólszerzők:

Koncz ill. Várda (2), Magyar, Zámbori, Juhász J. Koncz Zsolt:

"Érkezett egy-két fiatal, ifiből is többen felkerültek, még nagyon a munka elején járunk. Próbálgatjuk az újonnan érkezetteket, biztos, hogy fiatalabb lesz a társaságunk. Ez a meccs nagyon jól szolgálta a felkészülésünk első hetének lezárását."

Magyar György:

"Főleg a védekezést gyakoroltuk, hogy a labdavesztés után hamar visszazárjunk. Próbálunk arra felkészülni, hogy az NB III-ban nem fogunk annyit dominálni, mint a megyeegyben tettük, így a védekezés megszervezése, majd az abból induló kontrák a legfontosabb. A két csapat között ennyi most volt, függetlenül attól, hogy több hiányzónk is volt. Még nem játszottunk összeszokottan, hiszen több próbajátékos is játszott nálunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.