Sport

Labdarúgás: gólzápor enyhítette a nyári hőséget Tiszaszigeten

Labdarúgás: gólzápor enyhítette a nyári hőséget Tiszaszigeten

2016. július 30., szombat
Labdarúgás: gólzápor enyhítette a nyári hőséget Tiszaszigeten
tiszasziget_morahalom26_gs

Nem egészen két hónappal az utolsó bajnokijuk után edzőmérkőzésen csapott össze a Tiszasziget és az NB III-ba feljutott Mórahalom.

A homokhátiak tehát visszatértek oda, ahol

június 4-én bebiztosították

a megyeegyes bajnoki címüket, és bár ezúttal is hét gól született a mérkőzésen, az elosztás már jóval egyenlőbbre sikerült. A találkozó első húsz percében két védelmi megingást is kihasználtak a hazaiak, a harmadosztály küzdelmeire készülő Magyar-legénység azonban a szünetig ki tudott egyenlíteni, sőt, a vezetést is átvette. Fordulás után

Gyurkovics Tamás

találatával már a vendégek húztak el, s a végéig a tiszaszigetiek erejéből már csak a szépítésre futotta. A Mórahalom jövő szombaton Szigetszentmiklóson lép pályára az NB III Közép csoport első fordulójában,

Bernát Péter

tanítványai pedig a Balástya vendégeként játszanak kupameccset szerdán 17.30-tól.

Felkészülési mérkőzésen:

Tiszasziget SE - Mórahalom VSE 3-4 (2-3)

Tiszasziget:

Kispéter - Dékány, Farkas, Bálint D., Bálint T., Papp Á., Réczi, Kasza, Juhász, Cene, Bernát.

Csere:

Weszelovszky (kapus), Mucsi, Fődi, Horváth, Papp P.

Játékos-edző:

Bernát Péter.

Mórahalom:

Révész - Király, Magyar, Deák, Fodor, Szalma, Gyurkovics, Mészáros, Pócs D., Várda, Crkvenjakov.

Csere:

Juhász, Szücs, Zámbori, Varga, Pócs T.

Edzők:

Magyar György és Sasa Vojnic-Zelic.

Gólszerzők:

Bernát P., Kasza R., Cene K., ill. Szalma G. (2), D. Crkvenjakov, Gyurkovics T. Bernát Péter:

"Az első félórában jól mozogtunk. Ahogy várható volt, a Mórahalom volt a kezdeményezőbb, mi viszont kontrákból tudtunk két gólt szerezni, a félidő végéig viszont sajnos leadtuk ezt az előnyt. Kiütköztek a hiányosságaink, hiszen pontrúgásból és egy elpasszolt labdából is kaptunk gólt. A második félidő már egy picit lazább lett, a Mórahalom is más felállásban játszott. Akkor már jobban kidomborodott, hogy ők magasabb osztályba készülnek, több helyzetet is ki tudtak dolgozni. Ami csiszolni valónk van még, azt próbáljuk a rajtig kijavítani. A Mórahalomnak pedig sok sikert kívánok az NB III-ban!"

Magyar György:

"Jó mérkőzés volt. Bár beszorítottuk az ellenfelünket, közben kaptunk két buta gólt az első félidőben. Szünet után kipróbáltuk a letámadást, de aztán átálltunk arra, amit az NB III-ban is szeretnénk játszani. Onnantól kezdve már nem jelentett ránk veszélyt a Tiszasziget. A nagy hőségben kellemesen elfáradt mindkét csapat. Egyébként meg azt gondolom, inkább most kapjuk a pofonokat, mint egy hét múlva."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.