Sport

Labdarúgás: a Közép csoportban a Mórahalom és a HFC is

Labdarúgás: a Közép csoportban a Mórahalom és a HFC is

2016. július 5., kedd
Labdarúgás: a Közép csoportban a Mórahalom és a HFC is
labdarugas_foci_futball_gs

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága kialakította az NB III-as csoportbeosztásokat: a két Csongrád megyei csapat egyaránt a Közép csoportba került.

Két Csongrád megyei együttes szerepelhet az NB III-ban a következő idényben: az előző szezonban a bentmaradást kiharcoló Hódmezővásárhelyi FC mellett a Csongrád megyei I. osztály bajnoka, a Mórahalom VSE is a Közép csoportban kezdheti meg a következő idényt. A három 18 csapatos csoport első helyezettjei jutnak fel az NB II-be, míg a 14–18. helyezett, valamint a legrosszabb 13. helyezett búcsúzik a harmadik ligától, mert a következő idényben már 54 helyett 48 csapat küzd majd a harmadosztályban, három, 16 csapatos csoportban.

A Közép csoport mezőnye

Békéscsaba II Budafoki MTE-Újbuda Dabas-Gyón Dunaharaszti MTK Dunaújváros PASE Dabas SE Ferencváros II Gyulai Termál Hódmezővásárhely Komlói Bányász Méhkerék Mórahalom Paks II Pécs Pénzügyőr Szekszárdi UFC Szentlőrinc Szigetszentmiklós

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.