Szegedre látogat Navracsics Tibor és Novák Katalin

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20140401_szte_rektori_hivatal_001

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Szegedi Tudományegyetem szervezésében rendeznek nyilvános beszélgetést Szegeden, aminek vendégei Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kultúráért, oktatásért, ifjúságért és sportért felelős biztosa és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár lesznek.

Milyen szerepe van az oktatásnak a növekedés ösztönzésében és a munkahelyteremtésben? Hogyan készíthetjük fel a fiatalokat a jövő munkaerőpiacának kihívásaira? Milyen szerepet játszik a kultúra az európai identitás kialakításában, és hogyan járul hozzá az innováció felpörgetéséhez?

Egyebek mellett e kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők a június 24-én 14.30-tól kezdődő beszélgetésen az SZTE rektori hivatalának dísztermében. A moderátor Mészáros Antónia lesz, köszöntőt pedig Szabó Gábor rektor mond.

Az esemény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot legkésőbb június 23-áig a parbeszed@eu.hu e-mail címen lehet jelezni.

Előző sztori

Labdarúgás: a gondolkodásban jár előrébb a spanyol foci

Következő sztori

Az ávósok rémtetteitől az olajügyekig – Pancza István könyvbemutatója az Emlékpontban