Röplabda: visszatért egy régi támogató az SZRSE-hez

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szteehokse_noiroplabda03

Május végén egy december 31-ig szóló együttműködési megállapodást írt alá egymással a Szegedi Röplabda SE és a Generali a Biztonságért Alapítvány. A cég 2014 és 2015 között is volt már a Tisza-parti városban működő egyesület támogatója.

Az SZRSE évek óta egyre magasabbra emeli az elvárásokat, aminek köszönhetően látványos fejlődés tapasztalható a klubnál. Szegeden évről évre több gyermek választja a röplabdát, így egyre több edző és önkéntes bevonása válik szükségessé. A 2015/2016-os versenyévben 12 fő (edzők, önkéntesek együtt) dolgozott a klubnál azért, hogy minden igényt kielégítő módon tudják biztosítani a foglalkozásokat és a versenyeztetést a gyerekek számára.

Az egyesület idén először indult az SZTE EHÖK SE együttműködésével a junior bajnokságban, és ebben az évben indítottak csak fiú röplabdás csoportot, akiket szeretnének a jövőben a bajnokságba is benevezni.

Új eszközt avattak a családi napon

Akárcsak a korábbi években, idén is család nappal zárták a versenyszezont a szegedi röplabdások. A rendezvényre közel kétszázan látogattak el. A nap folyamán együtt játszhattak kicsik és nagyok, szülők és gyerekek, két külön kategóriában – kisebb pályán 4-4 ellen, nagy pályán 6-6 ellen – röplabdázhattak a résztvevők.

csaladi_nap

A családi nap kiemelt eseménye volt, amikor a Szegedi Röplabda SE vezetői bemutathattak egy új eszközt, amelyet szülői segítséggel szerezhetett be a klub. Varga Tamásék már két éve tervezték az eszköz megszerzését, amely végül egy szülői felajánlásnak köszönhetően válhatott valóra. Az “ütőgép”, amely a jövőben az edzők munkáját segíti, azonnal a gyerekek nagy kedvence lett, amit bizonyít, hogy a nap hátralévő részében folyamatosan azt “püfölték”.

A rendezvényt a szülők és az edzők csapatának összecsapása zárta, amelyet utóbbi gárda nyert 2-0-ra.

Előző sztori

Emelkedett a gázolaj ára

Következő sztori

Vona Gábor a Jobbik kapcsolatainak építésére fókuszál a következő időszakban