Közélet

Péntek délutánra tűnnek el a belvárosból a borfesztivál maradványai + FOTÓK

Péntek délutánra tűnnek el a belvárosból a borfesztivál maradványai + FOTÓK

2016. június 2., csütörtök
Péntek délutánra tűnnek el a belvárosból a borfesztivál maradványai + FOTÓK
borfeszt_maradvany005kf

150 borász, 200 kézműves és 250 program – ezek a fő számai a 10 napos XXII. Szegedi Borfesztiválnak, mely ugyan több mint 10 napja véget ért, még mindig asztalok, padok és komplett pavilonok árválkodnak a Széchenyi téren. A rendezvény szervezője ígéri, június 3-án délutánra elszállítanak mindent, és visszakapják a teret a szegediek.

Több olvasónk értetlenkedett azon, hogy hiába lett vége a

borfesztiválnak

május 22-én, a tíznapos rendezvénysorozatra még mindig bódék, padok emlékeztetnek, illetve a szökőkút mellett még a színpadi sátor is áll. Így aki például a Széchenyi téri fák alatt hűsölne egy padon ülve, a tér közepére pakolt könyöklőket és a fabódék elemeit nézegetheti.

Németh István

, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a szerződés szerint június 7-ig kell elszállítania mindent a rendezvények helyszíneiről a Tisza EXPO Kft.-nek. Mint elmondta, egyes bontási munkákat csapadékos időjárás esetén nem lehet végezni, illetve mivel nagy területről van szó, értelemszerűen egy-két nap alatt nem lehet sem felépíteni, sem pedig elbontani mindent. A cég azt ígérte a Szegedi Városkép és Piac Kft.-nek, hogy a határidő előtt, június 3-án délután négy óráig mindent elszállítanak a belvárosból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.