Hétfőtől javítják az 1-es villamos vonalát a Kossuth Lajos sugárúton

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Június 20-tól várhatóan augusztus 19-ig az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán a kivitelező garanciális pályaburkolat javítást végez. A javítási munkák ideje alatt a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik.

Június 20-tól várhatóan augusztus 19-ig az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sgt. Párizsi krt. és Rókusi krt. közötti szakaszán a közös tömegközlekedési sávban a kivitelező, A-Sz-E konzorcium garanciális pályaburkolat javítást végez.

A felújítás ideje alatt a tömeg-és autós közlekedés rendje a következőképpen módosul:
A közúti forgalmat alapvetően nem érinti a javítás, a jelzőlámpák működni fognak az érintett csomópontokban, sávszűkítésekre azonban számítani kell.

A 7F, 64, 67, 67Y, 71, 72, 75, 78 és 78A jelzésű autóbuszok ez alatt az idő alatt nem haladhatnak a Kossuth Lajos sugárút Rókusi körút és Párizsi körút közötti villamos vonal-szakaszon, hanem a gépjárműforgalommal közös sávban közlekednek, és mindkét irányban ideiglenes megállóhelyeken várják az utasokat. Az autóbuszok a „Rókusi templom”, „Damjanich utca” és a „Vásárhelyi Pál utca” ideiglenes megállókban állnak meg, míg a „Tavasz utca” megállóhelyet nem érintik.

A burkolatjavítás a villamosok menetrendjét nem érinti, a villamosok a szokásos rend szerint, változatlanul közlekednek.

A javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe.

Default thumbnail
Előző sztori

Deutsch: az áfacsökkentés célja az internetelterjedtség növelése

Default thumbnail
Következő sztori

Prostiügy: pénzmosás miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen

Legutóbbi hasonló cikkek