Bulvár

Hétfőtől javítják az 1-es villamos vonalát a Kossuth Lajos sugárúton

Hétfőtől javítják az 1-es villamos vonalát a Kossuth Lajos sugárúton

2016. június 17., péntek
Hétfőtől javítják az 1-es villamos vonalát a Kossuth Lajos sugárúton

Június 20-tól várhatóan augusztus 19-ig az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán a kivitelező garanciális pályaburkolat javítást végez. A javítási munkák ideje alatt a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik.

Június 20-tól várhatóan augusztus 19-ig az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sgt. Párizsi krt. és Rókusi krt. közötti szakaszán a közös tömegközlekedési sávban a kivitelező, A-Sz-E konzorcium garanciális pályaburkolat javítást végez. A felújítás ideje alatt a tömeg-és autós közlekedés rendje a következőképpen módosul: A közúti forgalmat alapvetően nem érinti a javítás, a jelzőlámpák működni fognak az érintett csomópontokban, sávszűkítésekre azonban számítani kell. A 7F, 64, 67, 67Y, 71, 72, 75, 78 és 78A jelzésű autóbuszok ez alatt az idő alatt nem haladhatnak a Kossuth Lajos sugárút Rókusi körút és Párizsi körút közötti villamos vonal-szakaszon, hanem a gépjárműforgalommal közös sávban közlekednek, és mindkét irányban ideiglenes megállóhelyeken várják az utasokat. Az autóbuszok a „Rókusi templom”, „Damjanich utca” és a „Vásárhelyi Pál utca” ideiglenes megállókban állnak meg, míg a „Tavasz utca” megállóhelyet nem érintik. A burkolatjavítás a villamosok menetrendjét nem érinti, a villamosok a szokásos rend szerint, változatlanul közlekednek. A javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.