Sport

Hátország: tucatnyi góllal terhelte meg a SZEAC U14 az egriek kapuját

Hátország: tucatnyi góllal terhelte meg a SZEAC U14 az egriek kapuját

2016. június 12., vasárnap
Hátország: tucatnyi góllal terhelte meg a SZEAC U14 az egriek kapuját
szeac_u14_fb

Második mérkőzését is megnyerte a SZEAC U14 az NB I-ért zajló rájátszás második körében: a Paksi-legénység 12 góllal verte az Egert a mórahalmi visszavágón.

A hevesiek elleni

odavágót

csütörtökön hátrányból fordítva nyerték meg a szegedi fiatalok, ezúttal viszont már jóval simábban alakult a találkozó.

Török Kevin

a 4. percben juttatta előnyhöz övéit, majd

Holcsik Bálint

dupláját követően ismét ő volt eredményes.

Vincze Zsombor

a félidő derekán ötre növelte a különbséget, ami a szünetig már hétre hízott.

Paksi Péter

a második felvonásban minden benevezett cseréjét a pályára küldte, kivéve

Zékány Botond

kapust és a sérülése miatt pihenő

Mészáros Gergőt

. A SZEAC-nál ketten is mesterhármasig jutottak a mérkőzés folyamán, a végeredmény pedig 12-0 lett. A szegedi együttes így kettős győzelemmel, 14-1-es összesítéssel lépett tovább a rájátszás utolsó, harmadik fordulójába. Az NB I felé vezető úton Vinczéék előtt már csak a Szolnok korosztályos alakulata tornyosul. A párharc első meccsét kedden rendezik Szolnokon, a visszavágót pedig két nappal később Mórahalmon.

Fiú labdarúgó U14-es NB II rájátszás, 2. forduló 2. mérkőzés:

L-IT SZEAC - Egri Sportcentrum SE 12-0 (7-0)

Mórahalom, Móradomb körúti stadion. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Fazekas Szilárd, Patyi Bettina).

SZEAC:

Horváth - Kovács V. (Ábrahám - a szünetben), Ottlik, Nagypál, Molnár B., Veszelka (Kalmár 27'), Török, Csányi (Lóki 45'), Fazekas, Vincze (Gera - a szünetben), Holcsik (Barna - a szünetben).

Vezetőedző:

Paksi Péter.

Eger:

Szabó (Hliva - a szünetben) - Juhász B. (Kovács D. - a szünetben), Kacsó, Terjék, Gáspár (Sugár - a szünetben), Trenka, Halász (Tyukodi 58'), Juhász G., Kiss-Szemán, Molnár K., Kis (Várkonyi - a szünetben).

Vezetőedző:

Székely Károly.

Gólszerzők:

Török (4', 16'), Holcsik (11', 14', 40'), Vincze (20'), Csányi (23'), Kacsó (48' - öngól), Lóki (60', 62', 66'), Kalmár (61').

Sárga lap:

Gera (43'), ill. Terjék (40'), Kacsó (69'), Juhász G. (69'). Paksi Péter:

"Nagyon jó szellemben és mentalitással játszottak a gyerekek, gyakorlatilag húsz perc alatt eldőlt a mérkőzés. Végig magabiztos produkciót nyújtottunk, komoly különbség volt a csapatok között mind sebességben, mind technikában, mind a felfogást illetően. Mindenkinek játéklehetőséget tudtam ma adni, az pedig külön örömteli, hogy Lóki Roland a kéztörését követően három góllal és egy gólpasszal tért vissza! A célegyenesben vagyunk, bízom benne, hogy nem állunk meg itt. Láttam tegnap a Szolnok mérkőzését, és az látszott, hogy nagyon szervezett gárdáról van szó. Parázs, kiélezett párharc vár ránk a jövő héten."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.