Hátország: pizzával és labdával zárta az évet a Szeged 2011 utánpótlása + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged2011_csaladi_nap38_gs

Idén immár negyedik alkalommal adott otthont Sziksósfürdő a Szeged 2011 utánpótlása hagyományos évzárójának.

A rendezvényen a klub összes korosztálya képviseltette magát a Bozsik-programban résztvevő óvodásoktól az U19-es alakulatig. Minden évfolyamban vehettek át különdíjakat a fiatalok: a legszorgalmasabb edzéslátogatók, valamint – az edzők javaslata alapján – az idény során a legtöbbet fejlődő növendékek is egy-egy magyar válogatott mezt vehettek át egész éves munkájuk elismeréseként.

“Idén egyik csapatnak sem volt igazán esélye az éremszerzésre, egyedül az U14-esek szereztek a megyei bajnokságban egy bronzérmet. Azt gondolom, ez az év a befektetett munka éve volt, hiszen minden csapatunk egy évvel idősebb ellenfelekkel szemben szerepelt. Ezek a játékosok jövőre viszont már a saját generációjukban versenyezhetnek majd. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a felnőtt megyeegyes csapatot időnként 8-9 játékossal egészítette ki az U19-es gárda, így lépcsőzetesen minden korosztályban fel kellett tölteni a kereteket a fiatalabbak közül. Ez természetesen egy nagy kihívás volt hétről hétre, ugyanakkor emberileg egy remek közösséget kovácsolt a játékosokból. Azt hiszem, a teljes utánpótlásunk jelesre vizsgázott a szezonban” – fogalmazott portálunknak az egyesület utánpótlása helyzetével kapcsolatban Tanács Attila technikai igazgató.

no images were found

Előző sztori

Aki elszakította a város sírba eresztő kötelét – Tanács Eszter nem adja fel a reményt

Következő sztori

Összefogás az algyői Nepomuki Szent János szobor visszaállításáért