Közélet

Haág Zalán: Saját párttársai sem kértek Botka Lászlóból

Haág Zalán: Saját párttársai sem kértek Botka Lászlóból

2016. június 25., szombat
Haág Zalán: Saját párttársai sem kértek Botka Lászlóból
kdnp_sajttaj02kf

Az MSZP szombati tisztújító kongresszusán Hiller István választották meg a küldöttek választmányi elnöknek, leváltva ezáltal Botka Lászlót a tisztségről. A döntés kapcsán Haág Zalán, a szegedi KDNP frakcióvezetője közleményt juttatott el portálunkhoz, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

A Magyar Szocialista Párt

tisztújító kongresszusán

a küldöttek leváltották a párt hivatalban lévő választmányi elnökét, Botka Lászlót. Ez nem véletlen: a küldöttek nem egy távoli, magát sikeresnek tartó városvezetőről szavaztak, hanem egy emberről, akit közelről ismernek. Arról az emberről, aki választott tisztségviselőként lehülyézi az egyik elnökjelöltet vagy épp leordítja az egyik országgyűlési képviselőnőt, ha neki nem tetsző dolgokat mondanak. Szegeden is egyre több ember ismeri meg

Botka László

valódi arcát. Látják, hogyan bánik a város kereskedőivel, ha egy gazdasági lobbi útjában állnak. Érzékelik a bevándorlásügyben tanúsított nemtörődöm vagy épp illegális migránspárti magatartását. És egyre kevesebben hiszik el, hogy a különböző botrányos, bűncselekménygyanús ügyekről (Ligetfürdő átjátszása magántulajdonos kezébe vagy épp a parkolási botrány) ne lenne fogalma a város első emberének. Szegeden is az emberekért és a városért dolgozó, megközelíthető és a szegediek problémái iránt érzékeny városvezetésre lenne szükség. A szegedi KDNP szövetségeseivel a következő években is azért fog dolgozni, hogy valós alternatívát mutassunk fel a jobb városvezetést érdemlő szegedi választóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.