Fehér Éva átvette a Rotary Club Szeged – Tisza elnöki láncát

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

rotary_lancatado003kf

Az új elnök célja a dinamikus fejlődésnek indult klub integrációja, a külső kommunikáció továbbfejlesztése, valamint a K. R. Ravindran világelnöktől kapott személyre szóló feladatok megvalósítása.

Szimbolikusan is átvette a Rotary Club Szeged – Tisza soros elnöki láncát az új vezető, Fehér Éva. A péntek esti láncátadó ünnepségen Nagy Gábor Dániel, a 2015/16-os esztendő leköszönő elnöke nyújtotta át a láncot Fehér Éva soron következő elnöknek a 2016/17-es Rotary-évre. Az új elnök – aki az IR Intelligens Régió Üzleti® Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója – legfőbb célja az elmúlt évben dinamikus fejlődésnek indult klub integrációja, a külső kommunikáció továbbfejlesztése, valamint a nemrégiben Szegeden járt K. R. Ravindran Srí Lanka-i világelnöktől, a világ 1,2 millió rotarystájának vezetőjétől kapott személyre szóló feladatok megvalósítása.

rotary_lancatado004kf

A karitatív, szociális és kulturális tevékenységéről Szeged-szerte ismert Rotary Club Szeged – Tisza 2015-ben ünnepelte tizedik születésnapját. A szervezet megszámlálhatatlan jótékonysági eseményhez, természetvédelmi programhoz és egyéb karitatív tevékenységhez csatlakozott, és indított el önállóan is nagyszabású projekteket. Jótékonysági rendezvényeik, tehetséggondozó, oktatás- és iskolafejlesztési programjaik nemcsak a régióban érvényesülnek, hanem a határon is átnyúlnak.

Előző sztori

Kamarakiállítás nyílt a dorozsmai labdarúgásról + FOTÓK

Következő sztori

Kövér László: a britek kilépésével csökken az unió ereje és súlya

Legutóbbi hasonló cikkek