Bulvár

Biztonsági Juniális Szegeden

Biztonsági Juniális Szegeden

2016. június 17., péntek
Biztonsági Juniális Szegeden
dsc_0719

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a nyári szünidőindító prevenciós rendezvényt Csongrád megyében. A programon több százan vettek részt.

A szünidő megkezdésével a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a gyermekek nyárra történő felkészítését. A korábbi évekhez hasonlóan június 16-án rendezték meg a Napfényfürdő Aquapolisban a Biztonsági Juniálist. A színes programok közt megtalálható volt a rendőrségi kiképzők személyvédelmi bemutatója, a vízimentőszolgálat újraélesztési gyakorlata, vízirendészeti felkészítés, és a rendőrkutya lufi hajtogatás is. A rendezvényen minden korosztály megtalálta az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot. A Strand-parti jó alkalmat teremtett arra is, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai a helyszínen felkeltsék az érdeklődést a rendőri hivatás iránt a strandolók körében. A kihelyezett LED falon a baleset- és bűnmegelőzés legfontosabb témáiról egész nap prevenciós kisfilmeket láthattak a résztvevők. A különböző tesztek kitöltői között értékes nyereményeket sorsoltak ki.

M. Toronykőy Márta

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője a rendezvénnyel kapcsolatban elmondta: évek óta rendkívül sikeres a program, melyen idén is több százan vettek részt. A kínálat legnépszerűbb elemei közt volt a „kiképző” vízifitnesz, az intézkedéstaktikai bemutató valamint az a rendezvényre elkészített vagyonvédelmi kiadvány, amellyel a BMO a nyári szabadságolások biztonságosabbá tételét igyekszik segíteni. http://www.youtube.com/watch?v=vuYc_4cgcBs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.