/

Birokra kelt egymással két férfi egy szegedi edzőteremben tavaly karácsonykor

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség vádemelést javasol két férfival szemben, akik egy szegedi edzőteremben előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást 2015 decemberében.

A konfliktus 2015. december 24-én, nem sokkal 9 óra után alakult ki a gyanúsítottak között. A szóváltást követően a baksi és a szegedi férfi lökdösődni kezdett, több alkalommal megpróbálták megrúgni egymást. A dulakodás közben a szegedi L. József egy közel 8 kilogramm súlyú acélrudat vett magához, amellyel üldözőbe vette vitapartnerét. A baksi K. József ezután elhagyta az edzőtermet.

A 39 éves és a 42 éves férfi közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen. A rendőrök az eljárás során a feltételezett elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozás befejezését követően L. József ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének, K. József ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést az illetékes ügyészségnek.

Előző sztori

A röszkei per vádlottaiért demonstrálnak civil aktivisták Szegeden + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Következő sztori

50 nehéz sorsú gyermeknek segített a Rotary Club Szeged Dóm