Bulvár

Busz és villamos ütközött a belvárosban + VIDEÓ

Busz és villamos ütközött a belvárosban + VIDEÓ

2016. június 1., szerda
Busz és villamos ütközött a belvárosban + VIDEÓ
Villamos és autóbusz ütközött össze Szegeden

Egy helyi járatos csuklós autóbusz és egy villamos ütközött Szegeden a Híd utca és a Kelemen utca kereszteződésében szerda délután 15 óra 5 perckor. A belvárosban jelentős a torlódás alakult ki, késtek a trolik is, míg a villamosvonalon pótlóbuszokat indítottak.

A balesetben öt ember könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A villamos műszaki mentése 19 óra 30 perckor befejeződött, a forgalom ismét zavartalan a Tisza-parti város belvárosában.

Az SZKT ügyvezetője,

Majó-Petri Zoltán

arról tájékoztatott, hogy mivel a villamos műszaki mentése a késő esti órákig fog tartani, ma már nem áll helyre a villamosközlekedés, az 1-es és 2-es vonalakon, az Anna-kút és Szeged Pályaudvar között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az Anna-kút utáni első megállóhely az Aradi téren van. A trolibusz vonalakon pedig a járművek a meghirdetett menetrendtől eltérően, késéssel közlekednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.