Bulvár

Szén-monoxid miatt riasztották a tűzoltókat Szentesre

Szén-monoxid miatt riasztották a tűzoltókat Szentesre

2016. május 5., csütörtök
Szén-monoxid miatt riasztották a tűzoltókat Szentesre

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy szentesi családi házban. A tűzoltók is kimutatták a csendes gyilkos jelenlétét a levegőben.

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő szerdán délután Szentesen. A Borza utca egyik családi házából érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a város hivatásos egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók műszerei a fürdőszobában mértek magasabb szén-monoxid-koncentrációt. A gázszolgáltató szakemberei is átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket, a további vizsgálatokig a fali melegítő berendezés használatát megtiltotta. Az eset során senki sem sérült meg. Fóliadarabok gyulladtak meg egy csanyteleki magánház fóliasátrában szerdán este. A csongrádi és a kisteleki hivatásos egységek érkeztek. Két vízsugárral fojtották el a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább az épületben. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.