Szén-monoxid miatt riasztották a tűzoltókat Szentesre

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy szentesi családi házban. A tűzoltók is kimutatták a csendes gyilkos jelenlétét a levegőben.

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő szerdán délután Szentesen. A Borza utca egyik családi házából érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a város hivatásos egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók műszerei a fürdőszobában mértek magasabb szén-monoxid-koncentrációt. A gázszolgáltató szakemberei is átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket, a további vizsgálatokig a fali melegítő berendezés használatát megtiltotta. Az eset során senki sem sérült meg.

Fóliadarabok gyulladtak meg egy csanyteleki magánház fóliasátrában szerdán este. A csongrádi és a kisteleki hivatásos egységek érkeztek. Két vízsugárral fojtották el a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább az épületben. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Előző sztori

Jégkorong: szegedi játékosokból építene alapot a Tisza Volán új vezetése a MOL Ligához

Következő sztori

Elkezdődött a verseny és a Magyar Állattenyésztők Szövetségének ülése Fábiánsebestyénben