Bulvár

Méhkaptárak miatt le kellett zárni szombat hajnalban az M5-ös autópályát

Méhkaptárak miatt le kellett zárni szombat hajnalban az M5-ös autópályát

2016. május 21., szombat
Méhkaptárak miatt le kellett zárni szombat hajnalban az M5-ös autópályát
Méhkaptárakat szállító teherkocsi ütközött személyautó

Méhkaptárakat szállító teherautó ütközött egy személyautóval Petőfiszállásnál az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán pénteken este.

A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a két jármű, a tehergépkocsi rakománya az árokba borult, a balesetben senki sem sérült meg. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a teherautó ötvennégy méhkaptárt szállított, és az összes kaptár összetört. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a méhek összegyűjtéséhez méhészt kértek a helyszínre, végül mindkét irányban lezárták szombat hajnalban az autópályát, hogy elégessék a balesetben összetört méhkaptárakat. Szombat hajnalban Szatymaznál is le kellett zárni az M5-öst egy másik baleset miatt. Eddig tisztázatlan körülmények között három személyautó és egy autóbusz ütközött össze 3 óra körül az autópályája jobb pályatestén a 156-os kilométerszelvényénél. A balesetben az eddigi adatok szerint egy ember sérült meg könnyebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.