Bulvár

Lezárt ügy: fegyverrel indult szórakozni

Lezárt ügy: fegyverrel indult szórakozni

2016. május 25., szerda
Lezárt ügy: fegyverrel indult szórakozni

A Csongrádi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy tömörkényi férfival szemben, aki ittasan, maroklőfegyverrel indult el egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre 2016 márciusában - írja a police.hu.

Állampolgári bejelentés szerint a 40 éves férfi ittasan egy fegyvernek látszó tárggyal egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre indult személygépkocsijával március 18-án, hajnalban. A járőrök 5 óra 30 perc körül Tömörkény belterületén vonták intézkedés alá az Audi gyártmányú jármű vezetőjét. A gépkocsi átvizsgálása során a férfinál egy engedély nélkül tartott, működőképes maroklőfegyvert, valamint 83 darab lőszert találtak a rendőrök, amelyet az intézkedés során lefoglaltak.

V. Lászlót

az egyenruhások előállították. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, a tömörkényi férfival szemben hiteles légalkoholvizsgálatra is sor került. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének elkövetését. A Csongrádi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.