Labdarúgás: nem talált fogást a HFC a sereghajtón

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hfc_szeol02_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett a Hódmezővásárhely a vendég Szekszárddal. Major László legénysége ezzel már hat meccse veretlen az NB III-ban.

A Tolna megyeiek az összecsapás egészében kockázatmentes, defenzív futballt játszottak, ami a Fábián Imrét nélkülöző vásárhelyiek elé ezen a napon megoldhatatlan feladatot állított. Marton Bencéék az egy ponttal már összességében 28 egységnél járnak, és maradtak a 14. pozícióban. A riválisok közül a Bölcske (15., 26 pontos) kikapott a Pénzügyőr otthonában, míg a Békéscsaba II. (13., 30 pontos) nyerni tudott a Honvéd-fakó vendégeként. A HFC május 15-én 17.30-as meccskezdettel az éllovas Kozármislenyt fogadja majd.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 30. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC – Szekszárdi UFC 0-0
Hódmezővásárhely. Vezette: Radványi Ádám (Mohos Mátyás Tamás, Bornemissz Norbert).
HFC: Bordás – Tóth J., Tóth I., Markovic, Bartyik (Lazinica 61′), Kökény, Szilágyi, Marton (Nagy 89′), Tóth A., Szabó D., Mezei. Vezetőedző: Major László.
Szekszárd: Horváth – Márton, Koch, Rátkai, Királyházi (Hegedűs M. 68′), Fejes, Hegedűs E. (Nagyváradi 59′), Szabó M., Tóth P. Dallos, Arena (Ranga 83′). Vezetőedző: Dienes Pál.
Sárga lap: Lazinica (73′), Szabó D. (76′), ill. Dallos (68′), Tóth P. (76′).

Major László: “Nem tragédia ez a döntetlen, hiszen így megmaradt az ötpontos előnyünk a Szekszárd előtt, illetve egy pontot tudtunk a fordulóban a Bölcskére is verni. Azt hiszem, győzelemmel már majdnem teljes biztonsággal összejött volna a bennmaradás, így viszont nem dőlt el még semmi, úgyhogy folytatnunk kell továbbra is töretlenül a munkát.”

Előző sztori

HÖOK: kiemelt figyelmet kell fordítani a kollégiumok helyzetének rendezésére

Következő sztori

Balog: nem mi, hanem a terroristák keverik össze a migrációt és a terrorizmust