Sport

Kézilabda: visszavágott tatabányai vereségéért a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: visszavágott tatabányai vereségéért a MOL-Pick Szeged

2016. május 4., szerda
Kézilabda: visszavágott tatabányai vereségéért a MOL-Pick Szeged
pick_tatabanya16_gs

Egyetlen vereséget szenvedett eddig a magyar bajnokságban a MOL-Pick Szeged: a kispadra visszatérő Juan Carlos Pastor vezetett szegedi csapat ugyanakkor most tízgólos győzelmet aratott a Tatabánya vendégeként.

Niko Mindegía

és

Jonas Källman

góljai nyitották a meccset, majd

Pásztor Ákos

büntetőből szerezte a hazaiak első gólját. A nyolcadik percben utolérte az addig két góllal vezető Picket a Tatabánya (3-3), de

Ilyés Ferenc

emberhátrányban szerzett találata után újra a Szegednél volt az előny. Bő húsz perc játék után tudott elszakadni három gólra a MOL-Pick Szeged, amely 8-9 után három gólt is szerzett, miközben a hazaiak a félidő utolsó hat percében gólképtelenek maradtak, így a Pick könnyedén tudta növelni előnyét, amely nyolcgólosra hízott a szünetre. A második félidőben nem tudott ötnél közelebb lépni Ancsin Gáborékhoz a Tatabánya - így

Juan Carlos Pastor

együttese végig uralva a meccset, tízgólos győzelemmel vágott vissza a szezon korábbi szakaszában ugyanitt elvesztett bajnokiért. A MOL-Pick Szeged legközelebb szombaton 18 órától a Csurgót fogadja, majd következik a Veszprém elleni két, az aranyéremről döntő bajnoki.

K&H Férfi kézilabda NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 7. forduló

Grundfos Tatabánya KC - MOL-Pick Szeged 23-33 (9-17)

Tatabánya, 1000 néző. Vezette: Horváth Péter, Marton Balázs.

Tatabánya:

Mijatovic - Pásztor Á. 9/4, Harsányi, Dénes, Mazák, Szöllősi 1, Bodó 2. Csere: Borbély (kapus), Vujovic 4, Juhász 3, Crnoglavac 1, Vaskó, Rosta M. 2, Gábor 1.

Vezetőedző:

Vladan Matic.

MOL-Pick Szeged:

Sierra - Parrondo 2, Balogh 2, Mindegía 3, Vranjes 1, Ilyés 2, Källman 5. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic, Thiagus Petrus 2, Robledo 4, Bombac 3, Ancsin 4, Curuvija 2/2, Zubai 3.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Hétméteres:

5/4 ill. 4/2.

Kiállítás:

4 perc ill. 10 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.