Sport

Harmadik alkalommal rendezik meg a Híd-kör futást Szegeden

Harmadik alkalommal rendezik meg a Híd-kör futást Szegeden

2016. május 26., csütörtök
Harmadik alkalommal rendezik meg a Híd-kör futást Szegeden
futas_mozgas_tomegsport

A szegedi Platán SE idén is megrendezi hagyományos május végi sportrendezvényét, a Híd-kör félmaraton és örömfutást.

A versenyek május 28-án, szombaton 16 órától rajtolnak Újszegedről, a Közép Kikötő sorról. A nevezéseket a szervezők négy távon, így a budapesti olimpia népszerűsítését célzandó 2024 méteren, valamint 4,5, 10,5 és 21,1 kilométeren várják. A versenyre a két hosszabb táv esetében regisztrálni

ide kattintva

lehet, míg a két rövidebb távra a helyszínen is lesz mód benevezni 15 és 16 óra között. Ami a regisztrációs díjakat illeti, a 2024 méteres táv fejenként 500 forint, a 4,5 kilométer 1000 forint, a 10,5 kilométer 4500 forint, a 21,1 kilométer 5000 forint ellenében teljesíthető, valamint az ár tartalmaz időmérést, a célba érkezéskor frissítőt, továbbá egy tál meleg ételt is. A 10,5 és a 21,1 kilométeren indulók 4-6 kilométerenként frissítési pontokat is igénybe vehetnek, illetve a támogatók ajándékait és egy versenyemblémával ellátott pólót is hazavihetnek. Mindazok pedig, akik mind a mostani versenyen, mind a július eleji II. Mórahalmi Terepfutáson részt vesznek, ingyen indulhatnak majd a halloweenkor tartandó III. Tökjó futáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.