Sport

Futsal: az ötödik helyen zárt a St. Mihály FC

Futsal: az ötödik helyen zárt a St. Mihály FC

2016. május 25., szerda
Futsal: az ötödik helyen zárt a St. Mihály FC
futsal_st_mihaly_gyula02_gs

Befejeződött a bajnokság a St. Mihály FC számára a női futsal NB II-ben: Hódi Zsuzsanna lányai egy Békéscsabán aratott sikerrel fejezték be a szezont.

Szezonbeli utolsó bajnokiját játszotta Békéscsabán a St. Mihály FC: az a forduló előtt már biztos volt, hogy egyik csapat sem mozdulhat el a meccs előtt elfoglalt pozíciójából, így a Békéscsaba a hatodik, a St. Mihály az ötödik helyen zárja az idényt. Jobban kezdte a meccset a csabai alakulat, amely négy perc után vezetett, ezt azonban

Hódi Zsuzsanna

öt perccel később kiegyenlítette. A hazaiak a szünetig újabb két gólt tudtak lőni, viszont a szünet után egy egészen más St. Mihály jött ki a pályára, így előbb

Varga Zsuzsanna

, majd Hódi Zsuzsanna két gyors góljával előbb egyenlített, majd fordított is a St. Mihály, amely innen már nem engedte ki a kezéből a győzelmet, és 7-4-s győzelemmel zárta a szezont. Géczi Bettináék ezzel a 24 bajnokijukat kilenc győzelemmel és 15 vereséggel, 97 lőtt és 92 kapott góllal zárták a 2015/16-os idényt.

Női futsal NB II Keleti csoport, 28. forduló

Békéscsabai Wanted SC - St. Mihály FC 4-7 (3-1)

Békéscsaba, Kazinczy Ferenc Általános Iskola. Vezette: Petrovszki György, Baráth János (Pap László)

Békéscsaba:

Balta - Hundzsa, Zahorán, Balogh V., Püski. Csere: Mucsi, Kondor, Kis V., Stefkovics.

Vezetőedző:

Domonkos András.

St. Mihály:

Horváth M. - Fehér Zs., Géczi, Varga Zs., Szolga. Csere: Jankulár (kapus), Redetzky, Hódi, Börcsök.

Játékos-edző:

Hódi Zsuzsanna.

Gól:

Balogh V. (4'), Zahorán (15'), Kis V. (16', 34') ill. Hódi Zs. (9', 29', 30'), Varga Zs. (21', 23'), Szolga (35'), Géczi (38')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.