Egyetem

A szegedi Roma Tanodába látogattak el a rendőrök

A szegedi Roma Tanodába látogattak el a rendőrök

2016. május 3., kedd
A szegedi Roma Tanodába látogattak el a rendőrök
tan1_0

Látogatást tettek a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a Szeged-Kiskundorozsmai Roma tanodában. A rendőrök ajándékokkal kedveskedtek, válaszoltak a felmerülő kérdésekre és bűnmegelőzési előadást tartottak.

A rendőrkapitányság munkatársai április 21-én és április 26-án tettek látogatást a tanodában. Az esemény alkalmával a rendőrök a gyermekeknek kis ajándékokkal kedveskedtek, illetve általános bűnmegelőzési előadást tartottak. Az egyenruhások egyebek közt ismeretterjesztő könyveket, foglalkoztató füzeteket vittek a diákoknak. Emellett fiataloknak szóló bűnmegelőzési tájékoztató anyagokkal is készültek. A résztvevők egyeztettek a további együttműködés lehetőségeiről, valamint a tanoda diákjai számára történő bűnmegelőzési előadások megtartásáról, képzésekről, kapcsolatjavító programokról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.